O PODJETJU

Podjetje Debria d.o.o. je družinsko podjetje, ki je na slovenskem trgu prisotno od leta 1994. Z distribucijo rezervnih delov za tovorna vozila se je začelo ukvarjati dve leti pozneje – zaradi spoznanja, da bo usihanje proizvodnje do takrat največjega slovenskega proizvajalca prikolic Vozila Gorica ter sproščen uvoz prikolic, opremljenih z osmi vodilnih evropskih proizvajalcev osi, kot sta firmi BPW in SAF, potegnilo za sabo povpraševanje po rezervnih delih za te osi, kakor tudi po ostalih sestavnih delih prikolic.

Podjetje se je zato povsem preusmerilo v trgovino z rezervnimi deli za gospodarska vozila. Naši glavni dobavitelji so, poleg obeh že omenjenih podjetij, vodilni evropski proizvajalci sestavnih delov, ki se vgrajujejo v proizvodnji kamionov, avtobusov, in prikolic, kot so WABCO, FEDERAL MOGUL (JURID , Moog), HALDEX, MERITOR, ROBERTO NUTI, LE.MA, DAYCO … Odprli smo prodajne enote v Šempetru pri Gorici, Ljubljani, Novem mestu in Celju, ter s tem uresničujemo naš cilj, da se čim bolj približamo končnemu uporabniku.

V letu 2015 smo odprli nov poslovni center v Gojačah pri Ajdovščini, kjer je tudi sedež podjetja. Naša vizija je – ostati zaupanja vreden partner ter nuditi kakovostne rezervne dele po dostopnih cenah.